Julianaweg WijkaanZee Nederland in WijkaanZee via Huurflits

Julianaweg WijkaanZee NederlandWij bieden namens de verhuurder aan een knusse gemeubileerd studio middenin het centrum van Wijk aan Zee.IndelingEntree/hal, woonkamer met open keuken, badkamer met douche, wastafel en een toilet, trapopgang met een slaapzolder.

Je vind de Studio aan de Julianaweg WijkaanZee Nederland  te WijkaanZee nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad WijkaanZee aan de Julianaweg WijkaanZee Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in WijkaanZee. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Julianaweg in Wijk aan Zee wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Julianaweg in Wijk aan Zee – Klik hier

Details van Studio Julianaweg in Wijk aan Zee

Prijs – 630.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianaweg WijkaanZee Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren