Jullensstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Jullensstraat Groningen NederlandHet Jullensblok, gelegen in de wijk Helpman, is onze tweede locatie in Groningen.Het betreft ca. 250 appartementen met een minimale afmeting van ca. 50 m2 oplopend tot 3-kamer appartementen tot ca. 130 m2. Het project bestaat uit 5 blokken met daaronder een parkeergarage voor 127 auto’s en voldoende fietsenstallingen. Het parkeerdek wordt ingericht als groene daktuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Je vind de Appartement aan de Jullensstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Jullensstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jullensstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jullensstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Jullensstraat in Groningen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jullensstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren