Justus van Effenstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3511HN, The Netherlands in Utrecht via Huurflits

Justus van Effenstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3511HN, The NetherlandsAan de Justus van Effenstraat bieden wij een goed onderhouden studio-appartement aan (ca.18m2).De studio is met veel oog voor detail bijzonder smaakvol gerenoveerd en afgewerkt (2016). Uitstekend onderhouden en voorzien van onder andere moderne inbouwkeuken. Voorzien van koelkast, afzuigkap, spoelbak en elektrisch kookstel, dubbele beglazing, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, alsmede prachtige laminaatvloer met V-groef, fraai afgewerkte wanden en plafonds etc.Het gezellige “Ledig Erf” met Louis Hartlooper Complex en diverse cafés ligt op slechts enkele minuten lopen, evenals de leuke winkelstraat “Twijnstraat”. Openbaar vervoer, het centraal station en de diverse uitvalswegen zijn op loopafstand. Voor een wandeling langs de singel of een middagje winkelen heb je geen fiets nodig, het is direct om de hoek evenals het centraal station. Uitvalswegen, A2-A12-A27-A28 bereik je met de auto in 10 minuten. In de straat is volop (betaald) parkeergelegenheid.Bijzonderheden:- Totale oppervlakte ca.18m2- Laminaatvloer met V-groef;- Wasmachine aansluiting;- Huurovereenkomst min. 12 maanden;- Geschikt voor 1 persoon;- Kale huurprijs € 715,00- Servicekosten € 127,50 per maand ; voor gas, water, elektra, internet, tv, en stoffering;- Roken en huisdieren niet toegestaan;- Waarborgsom gelijk aan een maand huur;- Beschikbaar per 1 augustus 2020U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Je vind de Appartement aan de Justus van Effenstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3511HN, The Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Justus van Effenstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3511HN, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Justus van Effenstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Justus van Effenstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Justus van Effenstraat in Utrecht

Prijs – 715.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Justus van Effenstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3511HN, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren