Jutfaseweg Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Jutfaseweg Utrecht NederlandEntree, hal, trapopgang.Tweede verdieping:Eigen entree, halletje voor garderobe, ruime woonkamer met grote dakkapel, leuke karakteristieke ramen en fantastisch uitzicht over de Jutfaseweg en de Vaartsche Rijn, open keuken met net keukenblok voorzien van alle apparatuur en deur naar terras met middag- en avondzon, slaapkamer met vaste kledingkast, nette badkamer met douche en vaste wastafel, separaat toilet, bergruimte met wasmachineaansluiting, wasmachine en andere opslag.

Je vind de Appartement aan de Jutfaseweg Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Jutfaseweg Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jutfaseweg in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jutfaseweg in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Jutfaseweg in Utrecht

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jutfaseweg Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren