Jutfaseweg Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Jutfaseweg Utrecht NederlandBegane grond:Via de voordeur betreedt je de ruime woonkamer met open keuken. Het ruime toilet bevindt zich in het halletje, deze is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Deze prachtige woning uit begin 1900 is 10 jaar geleden geheel gestript en naar de normen van deze tijd opgebouwd en dus voorzien van alle gemakken en comfort. Tevens beschikt deze woning over een alarm instalatie.Eerste verdieping:Via de trap kom je op de eerste verdieping. De eerste verdieping is een grote ruimte van 5.23m x 7.00m. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de nette en ruime badkamer met douche.

Je vind de Huurwoning aan de Jutfaseweg Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Utrecht aan de Jutfaseweg Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Jutfaseweg in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Jutfaseweg in Utrecht – Klik hier

Details van Huis Jutfaseweg in Utrecht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jutfaseweg Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren