K.R._Poststraat Heerenveen Nederland in Heerenveen via Huurflits

K.R._Poststraat Heerenveen NederlandIndeling:Via de entree komt u in de hal met trap welke toegang biedt tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over een rechte keukenopstelling en een nis voor een koelkast. De keuken is uitgerust met een kookplaat, afzuigkap, spoelbak en kraan. Via de woonkamer heeft u toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en toilet. Via de slaapkamer heeft u toegang tot het dakterras.

Je vind de Appartement aan de K.R._Poststraat Heerenveen Nederland  te Heerenveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerenveen aan de K.R._Poststraat Heerenveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerenveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement K.R. Poststraat in Heerenveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement K.R. Poststraat in Heerenveen – Klik hier

Details van Appartement K.R. Poststraat in Heerenveen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de K.R._Poststraat Heerenveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren