Kaai Aardenburg Nederland in Aardenburg via Huurflits

Kaai Aardenburg NederlandDit appartement van 88 vierkante meter bevindt zich op de begane grond en is gesitueerd aan de achterzijde van het gebouw. Naast een inpandige bergruimte, zeer ruime slaapkamer en studeerkamer beschikt het appartement over een ruime woonkamer met open leef keuken en brede raampartijen met Franse balkons die zorgen voor de toetreding van veel natuurlijk licht. Bewoners van dit appartement hebben tevens de beschikking over toegang tot het gemeenschappelijk terras op het plat dak van de eerste verdieping en een eigen berging in de kelder van het gebouw. Deze is langs de achterzijde van het gebouw te bereiken. Door de aanwezigheid van een loopgoot kunnen fietsen gemakkelijk meegenomen worden naar beneden. Fietsen kunnen hier tevens opgeladen worden.

Je vind de Appartement aan de Kaai Aardenburg Nederland  te Aardenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Aardenburg aan de Kaai Aardenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Aardenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kaai in Aardenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kaai in Aardenburg – Klik hier

Details van Appartement Kaai in Aardenburg

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kaai Aardenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren