Kadeplein Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Kadeplein Roosendaal NederlandBij binnenkomst bereikt u via de hal de ruime woonkamer met open keuken, de slaapkamer, het separaat toilet en de badkamer. Tevens beschikt het appartement over een berging waarin zich de wasmachine aansluiting bevindt. De keuken is voorzien van een kookplaat en afzuigkap. De badkamer is luxe afgewerkt.

Je vind de Appartement aan de Kadeplein Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal aan de Kadeplein Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kadeplein in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kadeplein in Roosendaal – Klik hier

Details van Appartement Kadeplein in Roosendaal

Prijs – 710.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kadeplein Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren