Kakeberg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kakeberg Maastricht NederlandModern één-slaapkamer appartement, gelegen in het stadscentrum van Maastricht te huur per 15 december 2022! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een moderne woonkamer met open keuken (voorzien van koelkast met vriesvak, combi-oven, spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap), slaapkamer met badkamer ensuite en apart toilet.Het appartement is gelegen aan de Kakeberg/Tongersestraat; op loopafstand van het Vrijthof, de Fasos en SBE. De supermarkten zijn tevens gelegen op loopafstand. Parkeren kan middels parkeervergunning of betaald parkeren.

Je vind de Appartement aan de Kakeberg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Kakeberg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kakeberg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kakeberg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Kakeberg in Maastricht

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kakeberg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren