Kaldenkerkerweg Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Kaldenkerkerweg Venlo NederlandDit appartment is op de 1e verdieping gelegen, voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. Het appartement heeft een slaapkamer met veel lichtinval, badkamer en een berging. Tevens heeft dit appartement een eigen dakterras van 10 m2.

Je vind de Appartement aan de Kaldenkerkerweg Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Kaldenkerkerweg Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kaldenkerkerweg in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kaldenkerkerweg in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Kaldenkerkerweg in Venlo

Prijs – 1136.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kaldenkerkerweg Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren