Kaldenkerkerweg Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Kaldenkerkerweg Venlo NederlandDit 2-kamer appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 (exclusief terras).Het appartement heeft een privé terras aan de voorzijde.Er is gratis parkeergelegenheid voor en achter het appartement.Indeling:- gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen alsmede het trappenhuis.- een berging in het souterrain- een hal met toegang tot alle ruimten.- een badkamer van ca. 4,5 m2 met douche, zwevend toilet, wastafel en spiegel met verlichting. De badkamer is vernieuwd in 2019. De wasmachine (en droger) aansluiting bevindt zich in de badkamer.- een slaapkamer van ca. 11 m2.- een woonkamer met open keuken van ca. 28 m2 met een vaste kast. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat en een wasemkap. De keuken is vernieuwd in 2019.- een privé terras van ca. 10,5 m2.

Je vind de Appartement aan de Kaldenkerkerweg Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Kaldenkerkerweg Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kaldenkerkerweg in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kaldenkerkerweg in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Kaldenkerkerweg in Venlo

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kaldenkerkerweg Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren