Kalmoesstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kalmoesstraat Arnhem NederlandIndeling:Entree, hal, meterkast (5 automatische groepen, 2 aardlekschakelaars).Gesloten inbouwkeuken (Brugman) welke is voorzien van een inbouwoven, kookplaat, koelkast en opstelplaats van de cv-ketel.Badkamer heeft een douche, toilet en wasmachine.Details:- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.- Tegelvloeren, deels voorzien van laminaat.- Kelderbox van ca. 15 m2

Je vind de Kamer aan de Kalmoesstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Kalmoesstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kalmoesstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kalmoesstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Kalmoesstraat in Arnhem

Prijs – 335.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kalmoesstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren