Kalverstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Kalverstraat Utrecht NederlandHet appartement heeft alles privé en bestaat uit 2 verdiepingen, de slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Het appartement heeft ook een eigen balkonOver de omgeving:- Veel winkels, restaurants en de domtoren bevinden zich op loopafstand- Het centraal station ligt op 5 minuten fietsen.

Je vind de Appartement aan de Kalverstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Kalverstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kalverstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kalverstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Kalverstraat in Utrecht

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kalverstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren