Kamelenspoor Maarssen Nederland in Maarssen via Huurflits

Kamelenspoor Maarssen NederlandParticuliere gemeubileerde kamer te huur beschikbaar.Gevestigd aan: Kamelenspoor in Maarssen – vlakbij Utrecht!5 minuten lopen naar trein- en busstation winkelcentrum Maarssen8 minuten met de trein naar Utrecht centrum.Deze privéwoning heeft een grote tuin. Ook is er een plek om uw fietsen te stallenAlleen vrouwelijke huurder gezocht.

Je vind de Kamer aan de Kamelenspoor Maarssen Nederland  te Maarssen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maarssen aan de Kamelenspoor Maarssen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maarssen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kamelenspoor in Maarssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kamelenspoor in Maarssen – Klik hier

Details van Kamer Kamelenspoor in Maarssen

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamelenspoor Maarssen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren