Kamer Draaiboomstraat in Eindhoven via Huurwoningen

DraaiboomstraatAangezien ik 6 maanden op reis wil gaan, ben ik opzoek naar een tijdelijke onderverhuurder voor mijn gemeubileerde kamer in hartje Eindhoven. En ik ben op zoek naar jou! De periode waarin ik mijn k…

Je vindt Kamer Draaiboomstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze Kamer ligt in de stad Eindhoven in postcodegebied 5616 PA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Draaiboomstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Draaiboomstraat

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Draaiboomstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren