Kamer in Apeldoorn (Kruizemuntstraat) via Papayo

Kamer in Apeldoorn (Kruizemuntstraat)Check deze coole kamer in de Kruizemuntstraat! Chill Kamertje in De Mheen Jongens, meiden, effe opletten: wij hebben hier een te gek kamertje in Apeldoorn, alleen voor studenten en werkende types tussen de 18 en 40 jaar. Move-in ready vanaf 1 april 2024. Gelegen in een rustige buurt, lekker dichtbij het winkelcentrum en het Mheenpark….

Je vindt Kamer Kamer in Apeldoorn (Kruizemuntstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Apeldoorn in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Apeldoorn (Kruizemuntstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Apeldoorn (Kruizemuntstraat)

Prijs – 420.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Apeldoorn (Kruizemuntstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren