Kamer in Arnhem (Brugstraat) via Papayo

Kamer in Arnhem (Brugstraat)Ben je op zoek naar een zelfstandige ruime kamer in een luxe studentenhuis op een goede locatie in Arnhem? Dan is dit jouw kans! De kamer bevindt zich in een pand gelegen achter het Centraal station Arnhem en op loopafstand van het centrum van Arnhem. Er is een wasruimte met in totaal 4 wasmachines en…

Je vindt Kamer Kamer in Arnhem (Brugstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Arnhem (Brugstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Arnhem (Brugstraat)

Prijs – 661.66
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Arnhem (Brugstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren