Kamer in Arnhem (Floriszstraat) via Papayo

Kamer in Arnhem (Floriszstraat)LET OP: Beschikbaar voor 8 maanden, tot 28-02-2025! Ben jij op zoek naar een leuke studentenwoning, met een heerlijke tuin? Welkom thuis, dit is hem! Een eenvoudige maar complete keuken met vaatwasser, koelkast en combi magnetron en een achtertuin van goed formaat waar je vrijwel direct kunt beginnen met genieten met jouw mede bewoners. Indeling…

Je vindt Kamer Kamer in Arnhem (Floriszstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Arnhem (Floriszstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Arnhem (Floriszstraat)

Prijs – 385.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Arnhem (Floriszstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren