Kamer in Breda (van Meterenstraat) via Papayo

Kamer in Breda (van Meterenstraat)Leuke kamer te huur voor nette student/e nabij centrum Breda Deze leuke studentenkamer is gelegen aan de van Meterenstraat, nabij het gezellige centrum van Breda. De kamer heeft een afmeting van ongeveer 16m2. De badkamer en keuken worden gedeeld met ca. 4 à 5 medebewoners. De kale huurprijs voor deze kamer is € 325,- per maand….

Je vindt Kamer Kamer in Breda (van Meterenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Breda (van Meterenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Breda (van Meterenstraat)

Prijs – 325.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Breda (van Meterenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren