Kamer in Bussum (Genenraal de la Reijlaan) via Papayo

Kamer in Bussum (Genenraal de la Reijlaan)Te huur: Studentenkamer in het centrum van Bussum Deze mooie studentenkamer ligt in het centrum van Bussum op een steenworp afstand van het station. Mede door de centrale ligging zijn alle benodigde voorzieningen nabij zoals het openbaar vervoer, maar ook de uitvalsweg A1 van waaruit u snel de A27 en A6 kunt bereiken. In de buurt vind…

Je vindt Kamer Kamer in Bussum (Genenraal de la Reijlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Bussum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Bussum (Genenraal de la Reijlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Bussum (Genenraal de la Reijlaan)

Prijs – 375.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Bussum (Genenraal de la Reijlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren