Kamer in Den Haag (Van der Woudendijk) via Papayo

Kamer in Den Haag (Van der Woudendijk)**Fantastische Kans: Gemeubileerde Studentenkamer in Ypenburg** Ben je op zoek naar een betaalbaar en gezellig onderkomen in Den Haag? Dan is deze gave kamer in een goed verzorgde eengezinswoning in de ‘Waterbuurt’ van Ypenburg iets voor jou! **Wat kun je verwachten?** Gelegen op de eerste verdieping, biedt deze hip ingerichte kamer alles wat je nodig…

Je vindt Kamer Kamer in Den Haag (Van der Woudendijk) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Den Haag (Van der Woudendijk) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Den Haag (Van der Woudendijk)

Prijs – 900.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Den Haag (Van der Woudendijk)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren