Kamer in Heerlen (Raadhuisplein) via Papayo

Kamer in Heerlen (Raadhuisplein)Huurprijs: € 750.- Per direct te aanvaarden Gave Studio in Heerlen-Centrum: Grijp Snel je Kans! Hey daar! Ben jij op zoek naar een toffe plekje om te wonen in het bruisende centrum van Heerlen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben momenteel een gave studio beschikbaar op Raadhuisplein in Heerlen. En wees er…

Je vindt Kamer Kamer in Heerlen (Raadhuisplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Heerlen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Heerlen (Raadhuisplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Heerlen (Raadhuisplein)

Prijs – 750.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Heerlen (Raadhuisplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren