Kamer in Leeuwarden (Van Loonstraat) via Papayo

Kamer in Leeuwarden (Van Loonstraat)€ 490.- exclusief Huurtoeslag mogelijk. Studio met eigen opgang en voorzieningen, waarbij huurtoeslag ook mogelijk is! Check dit geweldige studentenappartement in de Jan van Scorelbuurt van LEEUWARDEN! De bovenverdieping biedt een eigen opgang, compleet met een keukenblok, douche, wc en wastafel. Met draadloos internet, optische brandmelders en alles net geschilderd en gesausd, is dit de…

Je vindt Kamer Kamer in Leeuwarden (Van Loonstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Leeuwarden (Van Loonstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Leeuwarden (Van Loonstraat)

Prijs – 490.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Leeuwarden (Van Loonstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren