Kamer in Rotterdam (Borgesiusstraat) via Papayo

Kamer in Rotterdam (Borgesiusstraat)Geweldig kamer in ruim appartement te huur in de gezellige wijk Bergpolder! Dit is jouw kans om een knusse kamer te bemachtigen in een modern appartementencomplex. Hier geniet je van alle gemakken en comfortabel wonen op een toplocatie in Rotterdam. Ligging De Borgesiusstraat is perfect gelegen en biedt jou het beste van twee werelden. Met…

Je vindt Kamer Kamer in Rotterdam (Borgesiusstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Rotterdam (Borgesiusstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Rotterdam (Borgesiusstraat)

Prijs – 500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Rotterdam (Borgesiusstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren