Kamer in Rotterdam (Sinclair Lewisplaats) via Papayo

Kamer in Rotterdam (Sinclair Lewisplaats)Heb jij altijd al willen wonen in de gezellige en groene wijk Ommoord in Rotterdam? Dan is deze ruime gestoffeerde kamer op de Sinclair Lewisplaats precies wat je zoekt! **Ligging en omgeving** De kamer ligt in een rustige buurt en is voorzien van een vaste ruime inbouwkast. Op loopafstand vind je het winkelcentrum ‘Binnenhof’ waar…

Je vindt Kamer Kamer in Rotterdam (Sinclair Lewisplaats) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Rotterdam (Sinclair Lewisplaats) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Rotterdam (Sinclair Lewisplaats)

Prijs – 650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Rotterdam (Sinclair Lewisplaats)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren