Kamer in Tilburg (Girostraat) via Papayo

Kamer in Tilburg (Girostraat)In het hartje centrum van Tilburg bieden wij deze kamer per 1 februari aan! Een unieke plek met alle stadsgemakken binnen handbereik! Het stadshart van Tilburg biedt u veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de Schouwburg, het concertgebouw, winkels, de vele eet- en uitgaansmogelijkheden en bioscopen. Jaarlijks worden er een aantal evenementen in en rondom de stad georganiseerd,…

Je vindt Kamer Kamer in Tilburg (Girostraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Tilburg (Girostraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Tilburg (Girostraat)

Prijs – 347.89
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Tilburg (Girostraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren