Kamer in Utrecht (Bellamystraat) via Papayo

Kamer in Utrecht (Bellamystraat)Lekker betaalbaar wonen in hartje Utrecht! Dit gezellige studentenkamertje aan de Bellamystraat 2 is binnenkort beschikbaar en wacht op een nieuwe huisgenoot. De kamer is ca. 12-15 m² groot en ligt in de bruisende Vogelenbuurt, ideaal voor wie houdt van gezelligheid en levendigheid. **Een gezellige stek** Deze toffe kamer is alvast gestoffeerd voor je, dus…

Je vindt Kamer Kamer in Utrecht (Bellamystraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Utrecht (Bellamystraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Utrecht (Bellamystraat)

Prijs – 695.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Utrecht (Bellamystraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren