Kamerlingh_Onnesstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Kamerlingh_Onnesstraat Groningen NederlandDe woning is gelegen aan de Kamerlingh Onnesstraat, een top locatie. Op ongeveer vijf minuten lopen van centraal station, en tien minuten van de binnenstad. Er zijn twee slaapkamers (12m2) en (7m2), een badkamer met douche en bad, en een ruime open woonkamer/keuken.Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in en kan je genieten van de zon op je eigen terras. Achterin de tuin bevindt zich een schuurtje waar je eventueel je fiets kan stallen.

Je vind de Appartement aan de Kamerlingh_Onnesstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Kamerlingh_Onnesstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kamerlingh Onnesstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kamerlingh Onnesstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Kamerlingh Onnesstraat in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamerlingh_Onnesstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren