Kamillehof Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Kamillehof Tilburg NederlandHet betreft een semi-studio met een fraaie laminaatvloer op de begane grond aan de achterzijde van dit pand. Deze ruime semi studio heeft een nette betegelde eigen badkamer met douche en toilet.De gedeelde keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur en tevens is er een gezamenlijke wasmachine en droger aanwezig. Ook heeft u de mogelijkheid om een fiets in de schuur te stallen.

Je vind de Studio aan de Kamillehof Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Kamillehof Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kamillehof in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kamillehof in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Kamillehof in Tilburg

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamillehof Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren