Kampstraat Landgraaf Nederland in Landgraaf via Huurflits

Kampstraat Landgraaf NederlandWonen en slapen (ca. 4,2m x 3,7m):Muren wit geverfd en vloeren voorzien van laminaat.Overloop (ca. 2,4m x 1,7m):Overloop met ruime wandkast?berging.Badkamer met bijkeuken (ca. 2,7m x 2,2m + 1,0m x 2,0m):Badkamer met douche, toilet, wastafel en standaard pantry keuken.De studio heeft een eigen parkeerplaats voor de huisdeur.

Je vind de Studio aan de Kampstraat Landgraaf Nederland  te Landgraaf nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Landgraaf aan de Kampstraat Landgraaf Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Landgraaf. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kampstraat in Landgraaf wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kampstraat in Landgraaf – Klik hier

Details van Studio Kampstraat in Landgraaf

Prijs – 350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kampstraat Landgraaf Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren