Kanaaldijk Koedijk Nederland in Koedijk via Huurflits

Kanaaldijk Koedijk NederlandAan de Kanaaldijk gelegen 2-kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 28 m². Het appartement heeft een eigen entree en is geheel voorzien van een laminaatvloer. Alle benodigde voorzieningen zijn op fietsafstand en binnen 10 minuten bent u in het centrum van Alkmaar.Indeling:Begane grond:Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal met de trap welke toegang geeft naar het appartement.1e verdieping:Woonkamer met een open keuken, slaapkamer en een badkamer voorzien van een douche, wastafel, toilet en de aansluiting van de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Kanaaldijk Koedijk Nederland  te Koedijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Koedijk aan de Kanaaldijk Koedijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Koedijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kanaaldijk in Koedijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kanaaldijk in Koedijk – Klik hier

Details van Appartement Kanaaldijk in Koedijk

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kanaaldijk Koedijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren