Kanaaldijk Lanaken Nederland in Lanaken via Huurflits

Kanaaldijk Lanaken NederlandDit studentenhuis voldoet aan alle wensen van de moderne student: gemeubileerde en goed onderhouden kamers en studio’s, snelle internetverbinding, wasserette, een beveiligde parkeerplaats en een beveiligde plek om je fietsen en brommers te stallen, tuin met barbecue.Ook worden twee keer per week de gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen en de toiletten en douches van de kamers schoongemaakt.Sommige studio’s zijn geschikt voor 2 personen om te huren, voor Erasmus studenten en andere buitenlandse studenten bieden wij de mogelijkheid om de studio voor korte termijn te huren.

Je vind de Kamer aan de Kanaaldijk Lanaken Nederland  te Lanaken nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Lanaken aan de Kanaaldijk Lanaken Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Lanaken. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kanaaldijk in Lanaken wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kanaaldijk in Lanaken – Klik hier

Details van Kamer Kanaaldijk in Lanaken

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kanaaldijk Lanaken Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren