Kanaalstraat Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Kanaalstraat Nijmegen NederlandBegane grondVia de hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang betreedt u de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u een rechtstreekse doorgang naar de tuin met berging en eigen achterom.1e VerdiepingOp de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.2e VerdiepingMet een vaste trap bereikt u de ruime zolderetage met de CV-, WTW installatie en de wasmachine aansluiting.

Je vind de Huurwoning aan de Kanaalstraat Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nijmegen aan de Kanaalstraat Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kanaalstraat in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kanaalstraat in Nijmegen – Klik hier

Details van Huis Kanaalstraat in Nijmegen

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 125

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kanaalstraat Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren