Kanaalweg in Utrecht via Esteon

KanaalwegTe huur: een 4-kamer woonboot van 150m2 oppervlakte. De woning beschikt over 3 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €2.450,- per maand. Voorzieningen: Tuin, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. De borgsom bedraagt €4.900,-. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Woonboot te huur in Utrecht, Oog in Al nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonboot ligt in de stad Utrecht aan de Kanaalweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonboot in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonboot te huur in Utrecht, Oog in Al wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonboot te huur in Utrecht, Oog in Al – Klik hier

Details van Woonboot te huur in Utrecht, Oog in Al

Prijs – 2450.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 150m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kanaalweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren