Kanaweg WenumWiesel Nederland in WenumWiesel via Huurflits

Kanaweg WenumWiesel NederlandIndeling:Begane grond: voordeur, entree/hal met wasmachine, droger en vriezer,gezellige woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur entrap naar eerste verdieping, badkamer met douche, wastafel en toilet. Via woonkamertoegang tot patio aan de achterzijde van de woning.Verdieping: overloop met grote slaapkamer en inbouwkast.Buiten:De woning is goed bereikbaar en alleen voor bestemmingsverkeer. De omliggende tuin is fraai aangelegd, biedt privacy en is goed onderhouden. Ook is er een fietsenstalling en een plek waar u uw auto kunt parkeren.

Je vind de Huurwoning aan de Kanaweg WenumWiesel Nederland  te WenumWiesel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad WenumWiesel aan de Kanaweg WenumWiesel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in WenumWiesel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kanaweg in Wenum Wiesel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kanaweg in Wenum Wiesel – Klik hier

Details van Huis Kanaweg in Wenum Wiesel

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kanaweg WenumWiesel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren