Kanseliersplein DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Kanseliersplein DenBosch NederlandDe studio is gelegen in het gezellige en bruisende Paleiskwartier, met volop horeca en een bioscoop letterlijk om de hoek. Er is ook een grote supermarkt en een sportschool op 50 meter afstand. Verder ligt de studio op loopafstand van het centraal station. Daarnaast loopt u via de Paleisbrug binnen 5 minuten naar het historische hart van Den Bosch en rijdt u vanuit de parkeergarage zo de snelweg op (A2, A59). Binnen 30 treden sta je op de gemeenschappelijke binnentuin van het complex, waar het heerlijk vertoeven is. Ook wandel je binnen 200 meter enerzijds het natuurgebied Gement in en anderzijds binnen 400 meter Het Bossche Broeck. Kortom, ook de natuur is binnen handbereik!

Je vind de Studio aan de Kanseliersplein DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenBosch aan de Kanseliersplein DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kanseliersplein in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kanseliersplein in Den Bosch – Klik hier

Details van Studio Kanseliersplein in Den Bosch

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kanseliersplein DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren