Kapellerlaan Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Kapellerlaan Roermond NederlandSouterrain:Middels de entree op de begane grond is er een trap naar het souterrain. In het souterrain bevindt zich de garage. De garagepoort komt uit aan de achterkant van het pand(Kapellerhof). Tevens bevindt zich hier een loopdeur. Algemene indeling begane grond:Gezamenlijke entree met brievenbussen , meterkast en trapogang.Entree/hal met betegeld zwevend toilet met foneintje. Bergruimte met witgoedaansluiting en CV ketel. Ruime woonkamer met open keuken welke is voorzien van alle apparatuur zoals een combi magnetron,koelkast en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Kapellerlaan Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Kapellerlaan Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kapellerlaan in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kapellerlaan in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Kapellerlaan in Roermond

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kapellerlaan Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren