Kapittelshof BergenTerblijt Nederland in BergenTerblijt via Huurflits

Kapittelshof BergenTerblijt NederlandBij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.Hier bevindt zich de woonkamer met open keuken van ca. 35m2.De keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, vaatwasser en werkblad met spoelbak.Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruim dakterras van ca. 20m2 aan de achterzijde van de woning.De badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie en een wastafel met spiegel. De eerste slaapkamer van ca. 6.5m2 bevindt zich eveneens op de eerste verdieping.Via het trappenhuis heeft u toegang tot de bovenste verdieping. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer van ca. 15m2, de wasruimte en de berging.Naast de entree van deze woning bevindt zich een ruime garage van ca. 20m2.

Je vind de Appartement aan de Kapittelshof BergenTerblijt Nederland  te BergenTerblijt nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad BergenTerblijt aan de Kapittelshof BergenTerblijt Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in BergenTerblijt. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kapittelshof in Berg en Terblijt wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kapittelshof in Berg en Terblijt – Klik hier

Details van Appartement Kapittelshof in Berg en Terblijt

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kapittelshof BergenTerblijt Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren