Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg NederlandZeer ruime studio te huur aan de Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg.De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer.Deze kamer heeft een eigen nieuwe badkamer met douche en toilet.In de woning is een luxe gezamenlijke keuken aanwezig.Ook een wasmachine en droger zitten in de huurprijs inbegrepen.In de woning is internet en TV aanwezig.

Je vind de Studio aan de Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren