Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg NederlandDe studio is gelegen op de tweede verdieping en heeft een eigen pantry en badkamer met douche en toilet.Op de eerste verdieping vindt u de gemeenschappelijke keuken. Deze deel je met de andere bewoners van het gebouw.De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, maar de huidige bewoner is bereid de volgende zaken te verkopen: bed, salontafel en bureaustoel.

Je vind de Studio aan de Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Kardinaal Vaughanstraat in Tilburg

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kardinaal_Vaughanstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren