Karel_de_Stouteplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Karel_de_Stouteplein Rotterdam NederlandGemeubileerde/Gestoffeerde kamer van ca. 12m2 gelegen op de 1e verdieping van een prachtig 2 verdieping appartement in een rustige buurt met aan de voorzijde uitzicht op het park (groen), nabij diverse winkels, openbaar vervoer, het centrum van Rotterdam, Katendrecht, winkelcentrum Zuidplein en uitvalswegen.Het appartement heeft een eetkamer/woonkamer, een grote keuken met oa een vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer etc. en een grote badkamer met douche, twee wastafels met meubel, jacuzzi en 2e toilet. Tevens een kleine opbergkast.

Je vind de Kamer aan de Karel_de_Stouteplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Karel_de_Stouteplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Karel de Stouteplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Karel de Stouteplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Karel de Stouteplein in Rotterdam

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Karel_de_Stouteplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren