Karel_Doormanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Karel_Doormanstraat Rotterdam NederlandBegane grondGesloten entree, trappenhuis en lifthuisDit appartement, gelegen op de 5e verdieping. Het appartement is voorzien van strak gestuukte wanden en plafond en een fraaie vloer van hoogwaardige kwaliteit.Delen:Ruime en lichte woonkamer (ca. 5,8 x 4,1 meter) aan de voorzijde van het appartement en een serre (relaxruimte/ thans studeerkamer). Aparte keuken voorzien van inductiekookplaat & oven, koelkast en vriezer, en afzuigkap.We bieden geen keukenbenodigdheden zoals pannen, bestek en borden. We raden en stimuleren je om keukeninventaris aan te schaffen voor jezelf of samen met je nieuwe huisgenoten.Badkamer (ca. 2,3 x 1,7 meter) met douche en bad in één, wastafel, droger en wasmachine.Afmeting slaapkamer (ca. 4,2 x 2,7 meter); Afmeting bed 160 x 200 cm. Er is een bureau en een stoel

Je vind de Kamer aan de Karel_Doormanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Karel_Doormanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Karel Doormanstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Karel Doormanstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Karel Doormanstraat in Rotterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Karel_Doormanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren