Karnemelkstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Karnemelkstraat Breda NederlandDe moderne appartementen aan de Karnemelkstraat geven een antwoord op de groeiende behoefte aan middenhuurwoningen in de stad. Er worden 46 gloednieuwe huurappartementen gebouwd; modern en voorzien van de nodige voorzieningen.

Je vind de Appartement aan de Karnemelkstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Karnemelkstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Karnemelkstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Karnemelkstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Karnemelkstraat in Breda

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Karnemelkstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren