Karnemelkstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Karnemelkstraat Breda NederlandIn de centrale hal van het complex bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau, de lift en trapopgang naar de verdiepingen. In de kelder van het complex bevinden zich de bergingen van de appartementen. Ieder appartement beschikt over een eigen aparte berging.De studio bevindt zich op de vierde etage. Vanuit de hal bereikt men het woon- en slaapgedeelte en de open keuken. De keuken beschikt over een kookplaat, afzuigkap en oven. Tevens is er ruimte voor een wasmachine.De badkamer grenst aan het woon- en slaapgedeelte en beschikt over een douche, toilet en wastafel met spiegel.

Je vind de Studio aan de Karnemelkstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Karnemelkstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Karnemelkstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Karnemelkstraat in Breda – Klik hier

Details van Studio Karnemelkstraat in Breda

Prijs – 734.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Karnemelkstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren