Karperstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Karperstraat Tilburg NederlandBenedenwoning met aparte slaapkamer te huur aan de Karperstraat in TilburgIn de wijk Groenewoud hebben we een leuke benedenwoning beschikbaar, deze woning heeft de beschikking over een eigen tuin.Het appartement heeft een eigen douche, toilet en keuken.

Je vind de Appartement aan de Karperstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Karperstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Karperstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Karperstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Karperstraat in Tilburg

Prijs – 920.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Karperstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren