Kastanjelaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kastanjelaan Arnhem NederlandIndeling: Het appartement is gelegen op de begane grond van een historisch pand dat zowel van binnen als van buiten is gerenoveerd. Bij binnenkomst heeft u toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer met de moderne open keuken heeft grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en een inductiekookplaat. Het toilet, de ruime slaapkamer, de luxe en ruime badkamer is voorzien van een designradiator, inloopdouche en een natuurstenen wastafel.

Je vind de Appartement aan de Kastanjelaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Kastanjelaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kastanjelaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kastanjelaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Kastanjelaan in Arnhem

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kastanjelaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren