Kastanjestraat Eethen Nederland in Eethen via Huurflits

Kastanjestraat Eethen NederlandJe vindt op loopafstand van het complex, de brede school De Bogert, voetbalvereniging GDC, gezondheidscentrum De Knoop en natuurlijk heel veel groen en water om lekker te wandelen, vissen of varen. Hier bevinden de natuurlijke landschapselementen zich letterlijk om de hoek, waardoor de bewoners met veel plezier van de natuur kunnen genieten.Eethen ligt eigenlijk onder de rook van Waalwijk en Den Bosch. Dus als je de drukte wil opzoeken dan is dat niet zo moeilijk. In de directe omgeving van het complex is volop parkeermogelijkheid. Via verschillende uitvalswegen zijn ook steden zoals Gorinchem, Breda en de randstad gemakkelijk te bereiken.Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte en privé berging.Het betreffen hier ruime 2-kamer appartementen van ongeveer 50 m2. Alle appartementen worden als volgt opgeleverd:- Ruime woonkamer voorzien van PVC vloer en vloerverwarming- Aangrenzend en open aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer met nieuwe luxe keuken met PVC vloer en vloerverwarming, voorzien van; inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en oven/magnetron combi- Naast de keuken bevindt zich een berghok- Badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche en elektrische radiator- Ruime slaapkamer voorzien van elektrische radiator- Alle appartementen beschikken over een privé berging op de begane grond- Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte. Voor de begane grond appartementen betreft dit een patio tuintje aan het appartement en voor de appartementen op de 1e en 2e etage betreft dit een balkon

Je vind de Appartement aan de Kastanjestraat Eethen Nederland  te Eethen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eethen aan de Kastanjestraat Eethen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eethen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kastanjestraat in Eethen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kastanjestraat in Eethen – Klik hier

Details van Appartement Kastanjestraat in Eethen

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kastanjestraat Eethen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren