Kasteel Schaloenstraat in Maastricht via Esteon

Kasteel SchaloenstraatTe huur voor €455,- per maand: een studentenhuis van 16m2 met 1 kamers en 1 slaapkamer(s). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De borgsom bedraagt €455,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 1-kamer studentenhuis te huur in Buitenwijk Oost, Maastricht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Maastricht aan de Kasteel Schaloenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer studentenhuis te huur in Buitenwijk Oost, Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer studentenhuis te huur in Buitenwijk Oost, Maastricht – Klik hier

Details van 1-kamer studentenhuis te huur in Buitenwijk Oost, Maastricht

Prijs – 345.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kasteel Schaloenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren