Kasteel_Bleienbeekstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kasteel_Bleienbeekstraat Maastricht NederlandDe hal biedt toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en veel lichtinval, met een balkon aan de voorzijde.De keuken is volledig uitgerust. Naast de keuken bevindt zich de badkamer, welke is voorzien van een douchecabine, wastafel, wasmachine aansluiting en de cv-ketel. Apart toilet. Slaapkamer 1 (11m²) is gelegen aan de voorzijde en slaapkamer 2 (7m²) is gelegen aan de voorzijde, deze slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Je vind de Appartement aan de Kasteel_Bleienbeekstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Kasteel_Bleienbeekstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kasteel Bleienbeekstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kasteel Bleienbeekstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Kasteel Bleienbeekstraat in Maastricht

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kasteel_Bleienbeekstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren