Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Kasteel_Keverbergstraat Roermond NederlandEntreeVia de entree kom je terecht in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer. Tevens is hier ook de meterkast gevestigd.WoonkamerDe woonkamer is ruim van opzet en staat in een open verbinding met de keuken. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de voortuin.KeukenDe keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is hoogwaardig afgewerkt. Deze herbergt veel opbergruimte en is standaard voorzien van een afzuigkap. De keuken staat in open verbinding met de eet/woonkamer, waardoor leven en koken in deze woning één geheel vormen.ToiletruimteOp de begane grond is een aparte toiletruimte gevestigd, welke comfortabel is afgewerkt en beschikt over een toilet en fonteintje.HoofdslaapkamerDe hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt zodoende uit over de straat.Slaapkamer 2/3De overige twee slaapkamers bevinden zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping. Beide zijn ruim qua grootte en kunnen daardoor ook uitstekend dienst doen als hobby- of werkkamer.BadkamerDe comfortabele badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is hoogwaardig afgewerkt en ruim van opzet. Hij is voorzien van een ligbad, tweede toilet, wastafel en aansluitpunt voor de wasautomaat. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld, waardoor deze al bij al zeer netjes en modern aandoet.ZolderVia een vaste trap bereik je de zolder. Hier bevindt zich eveneens de cv-ruimte met cv-ketel. De zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer of hobby- of werkkamer.TuinTot slot beschikt de woning over zowel een voor- als achtertuin.GarageDe woningen zijn tot slot uitgerust met een eigen garage, welke gelegen is aan de oprit. De garage en oprit staan (in de meeste gevallen) in verbinding met die van de buren.

Je vind de Huurwoning aan de Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Roermond aan de Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kasteel Keverbergstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kasteel Keverbergstraat in Roermond – Klik hier

Details van Huis Kasteel Keverbergstraat in Roermond

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 125

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren