Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Kasteel_Keverbergstraat Roermond NederlandBegane grond:De hal/entree biedt toegang tot de woonkamer, eetkamergedeelte en keuken een gezamenlijke oppervlakte van ca. 36m². Daarnaast is er een praktische opbergruimte onder de trapopgang. Naast de trapopgang bevindt zich het toilet. De buitenberging is bereikbaar via de achtertuin.1e verdieping:De bovenverdieping voorziet in 3 slaapkamers met afmetingen van respectievelijk ca. 15m², 9m² en 8m². De badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel en 2e toilet.2e verdieping/zolderruimte:Deze is te bereiken via een vaste trapopgang. De mogelijkheid bestaat tot het creeëren van een 4de slaapkamer. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping de wasmachineaansluiting en CV-opstelling.Garage:5.39 m x 2.77 m.

Je vind de Huurwoning aan de Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Roermond aan de Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kasteel Keverbergstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kasteel Keverbergstraat in Roermond – Klik hier

Details van Huis Kasteel Keverbergstraat in Roermond

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 125

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kasteel_Keverbergstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren