Kasteel_Twikkelstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Kasteel_Twikkelstraat Tilburg NederlandDe woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 4 minuten rijden.De woning heeft 1 slaapkamer en een balkon.

Je vind de Appartement aan de Kasteel_Twikkelstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Kasteel_Twikkelstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kasteel Twikkelstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kasteel Twikkelstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Kasteel Twikkelstraat in Tilburg

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kasteel_Twikkelstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren