Kastelenplein Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Kastelenplein Eindhoven NederlandHalDe hal geeft toegang tot de badkamer en de woonkamer.WoonkamerRuime woonkamer met half open keuken. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het op het zuiden gelegen buitenruimte van ca. 7 m2, waar u heerlijk van de zon kunt genieten.KeukenDe in het woongedeelte gesitueerde open keuken met een betegelde achterwand is gesitueerd in wandopstelling. De keuken is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over een vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en ruim voldoende kastruimte.SlaapkamerDe slaapkamer van ca. 9 m2, gelegen aan de balkonzijde. De slaapkamer geniet van veel natuurlijk daglicht.BadkamerVolledig betegeld en voorzien van douche, wastafelmeubel, hangend closet en voldoende kastruimte.

Je vind de Appartement aan de Kastelenplein Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Kastelenplein Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kastelenplein in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kastelenplein in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Kastelenplein in Eindhoven

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kastelenplein Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren