Kattenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kattenstraat Maastricht NederlandVolledig gemeubileerde Studio ( 40 m2 ) in een 17e eeuws Rijksmonument in het historische centrum van Maastricht .De studio is bedoeld voor één rustig persoon en beschikbaar voor minimaal 6 maanden of meer vanaf 01-02-2023 .Het appartement is idyllisch gelegen in een rustige middeleeuwse straat in een van de oudste huizen van Maastricht op een paar minuten lopen van het Vrijthof èn op een paar minuten van het station .De rookvrije studio heeft veel lichtinval via drie grote vensters en heeft zicht op het verkeersvrije straatje

Je vind de Studio aan de Kattenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Kattenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kattenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kattenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Kattenstraat in Maastricht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kattenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren